Elérhetőségek

Telefon:

+36 92 319 093

Cím:

8900 Zalaegerszeg Bíró Márton utca 47/b

Nyitvatartás:

Hétfő - Péntek 08:00 - 16:30

Szombat Zárva

Vasárnap Zárva

Rólunk

A vadászbolt elődje 2003-ban nyitotta meg üzletét Zalaegerszegen, jelenlegi helyén.

2014. októberétől  BP vadászbolt néven várjuk az érdeklődő közönséget, a vadászat, az erdők szerelmeseit. Ha ön egy szakmailag profi helyről szeretne ajánlatot kérni, ott vásárolni, nálunk jó helyen jár!

A kínálatban vadászfegyverek, sportfegyverek és önvédelmi eszközök nagy választéka található meg, mely vásárlóink igényei szerint formálódik. A lőszer-paletta széles kínálata mellett vadász ruházatból, lábbelikből és más vadászati kellékekből is számtalan kiváló termékkel várjuk a leendő vásárlókat és törzsvevőinket. Árukészletünket folyamatosan bővítjük,vásárlóink igényeinek figyelembe vételével.

Nekünk fontos, hogy Ön betekintést nyerhessen kínálatunkba. Munkatársaink szívesen nyújtanak szakmai segítséget, adnak tanácsot, ha Ön fegyvert, távcsövet, ruházati termékeket vagy szabadidős kiegészítőket szeretne vásárolni.

Termék palettánkon az alábbi gyártók kiváló minőségű ajánlatai szerepelnek:

Fjallraven, Le Chameau, Blaser, JAGDHUND, Barbour, Venator, Meindl, Pinewood, Aigle, Novesta, Victorinox, Gerber, Fiskars, Ballistol, Led lenser, Zeiss, Gamo, Opinell, Dick

Írjon nekünk

Köszönjük érdeklődését!

Az Ön által küldött e-mailt rendszerünk sikeresen továbbította. Munkatársunk hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot, és választ ad kérdésére.

Köszönjük, hogy megtisztelt bennünket bizalmával!