RWS Evo

Gyártó: RWS

RWS EVO

Intenzív fejlesztő munka után az RWS®, az Evolution®-lövedékkel, a deformálódó lövedékek kitűnő, sok szerkezeti ismertetőjeggyel rendelkező, új generációját kínálja. A korszerű Bonding-technológia, egy csiszolt köpenykonstrukcióval kombinálva, meggyőző teljesítményt tesz lehetővé minden vadászias lőtávolságon.

Az Evolution® hatáselőnye csonttalálat esetén, elsődlegesen erős vadnál, különösen érthető: a vad testében történő becsapódás esetén a deformáció folyamatát az új Rapid-X-Tip® megbízhatóan bevezeti. A bemeneti oldalon az Evolution®-lövedék már elegendő energiát adott le a szükséges sokkhatás bevezetéséhez. Miközben a klasszikus részben köpenyes lövedékbecsapódás esetén, erős csontokon szilánkosodik és kevés maradékenergiával rendelkezik a mélyhatáshoz és a kimenethez, az Evolution®-lövedék messzemenően tömeg-stabil marad. Ezáltal csonttalálat esetén is biztosítja a kívánt mélyhatást és a magas kimeneti valószínűséget.

Az Evolution®-lövedéknél a repeszhatást minimumra csökkentették. Az ólommag speciális felgombásodása következtében a tombak-köpennyel (Power-Bonding) az Evolution®-lövedék megközelítően 100% maradéksúlyt, és ezzel egy meggyőző vadhúskímélést ér el.

Rendelkezésre álló kaliberek :

7 mm.Rem.Mag, 7x64,7x65 R, .308 Win.,.30-06,30 R Blaser,300 WSM., 300 Win.Mag,8x57 JS,8X57 JRS, 8X68 S, 9,3X62, 9,3X74 R